Centralele termice cu condensare utilizeazã cea mai modernã tehnologie în sistemele de încãlzire. Centralele termice cu condensare reprezintã, pe plan mondial, stadiul cel mai avansat al tehnologiei în sistemele de încãlzire. Astfel, un fenomen natural, procesul de condensare, este utilizat si valorificat in obtinerea unor aparate si sisteme de încãlzire de înalt randament, cu un consum foarte economic de combustibil gazos si care oferã o protectie maximã mediului ambiant.

Daca esti “consumator de gaz” ar fi util sa sti ca:

1. Pentru a evita producerea evenimentelor neplacute, instalatiile de utilizare a gazelor trebuie verificate periodic cu mijloace de verificare adecvate....

Te-ai hotarat sa cumperi o centrala termica pe gaz? Acum nu mai trebuie decat sa sti cum sa o alegi pe cea mai potrivita pentru nevoile tale. Specialistul AMD Grup va explica principalele criterii de care sa tineti cont la achizitia unei centrale.

Centralele cu condensare sunt mai scumpe decat cele standard?

Iata o intrebare care ne este frecvent adresata. Incercam in cele ce urmeaza sa rapundem acestei intrebari cat se poate de clar, fara sa incercam sa facem marketing.
Chiar daca costul initial al centralelor cu condensare este mai mare comparativ cu cel al centralelor clasice cu aproximativ ...

Cei mai multi dintre noi ne-am putea reduce consumul de energie cu cel putin 25% - facand o favoare planetei si ajutandu-ne portofelele. Si atunci, ce ne impiedica?

Dacă te-ai decis să înlocuiești centrala veche cu una nouă, nu trebuie decat să ne comunici acest lucru. De restul problemei ne ocupăm noi.

sunt foarte importante pentru noi

O intrebare care ni s-a adresat de multe ori in ultima vreme! Si raspunsul este DA, comanda unei centrale de la distanta prin intermediul internetului este acum posibila.
Vezi in cele de urmeaza cum se poate realiza asta!

Tehnicieni pregatiti profesional astfel incat sa serveasca intereselor tale.

In primul rand pentru ca este "in joc" siguranta dumneavoastra, a familiei si a vecinilor dumneavoastra! Din acest motiv, verificarea sistemelor de protectie a centralei este extrem de importanta!

Documentele necesare autorizarii functionarii unei centralei termice sunt urmatoarele:

Executarea lucrarilor de punere in functiune, verificarea tehnica periodica si autorizarea functionarii pot fi efectuate

Spalarea chimica este o operatiune care aduce avantaje economice beneficiarului.