Prin intermediul echipelor noastre suntem in masura sa executam verificarea instalatiilor de utilizare gaz in conformitate cu legislatia in vigoare.
Incercam mai jos sa raspundem la cateva intrebari adresate in mod frecvent.
Pana acum cativa ani, aceasta operatie era facuta doar de catre operatorul de distributie/ furnizare a gazelor naturale. In zona noastra in principal E-ON Gaz Distributie. Acum, aceasta operatie poate fi executata de catre orice operator economic (firma) autorizat ANRE pentru aceasta activitate. AMD Grup este unul dintre operatorii autorizati ANRE.
DA. Verificarea instalatiei de gaz se refera strict la instalatia de gaz care alimenteaza aparatele consumatoare de gaz. Verificarea ISCIR a aparatului se refera strict la verificarea aparatului consumator de gaz si nu are nici o legatura cu instalatia care il alimenteaza cu gaz. Ba mai mult la cele doua tipuri de verificare se intreprind operatiuni de verificare diferite si este nevoie de autorizari diferite, de la institutii diferite.
Verificarea instalatiei de gaz se face la un interval de maxim 2 ANI, iar REVIZIA instalatiei de utilizare gaze naturale se face o data la 10 ani si include proba de presiune a instalatiei, verificarea si resigilarea contorului precum si alte operatii prevazute de legislatia in vigoare. Din motive de siguranta si pentru evitarea sistării alimentării cu gaze naturale, lucrările de revizie şi verificare tehnică periodică trebuie efectuate în termenul de scadenţă, in conformitate cu normativele in vigoare.
ETAPA 1
+ identificarea fizica a consumatorilor trecuti in proiectul de gaz;
+ in cazul in care se constata existenta in teren a mai multor consumatori decat exista in proiectul de gaz, acestia trebuie debransati de la instalatia de utilizare
+ in cazul in care se vor identifica consumatori mai putini pe teren decat in Proiectul Tehnic, se va consemna in noua fisa de verificare acest lucru.
ETAPA 2
......... .........................SE VA CONTINUA
 
AMD Grup este o firma autorizata ANRE. Vezi in stanga autorizatia si/sau poti verifica
acest lucru pe pagina web ANRE la urmatorul link

http://213.177.15.183/PublicLists/AtestatGN

Pentru alte intrebari si nelamuriri, nu ezitati sa ne CONTACTATI !

Pin It